
ALLNUTRITION CYTRULINA 200G

towar niedostępny
Opis
✅ WYSOKIEJ JAKOŚCI JABŁCZAN CYTRULINY W POSTACI PROSZKU
✅ ZAPEWNIA MAKSYMALNE DOTLENIENIE MIĘŚNI
✅ PODNOSI POZIOM TLENKU AZOTU
✅ REDUKUJE ZMĘCZENIE FIZYCZNE I PSYCHICZNE
✅ REDUKUJE NADMIAR MLECZANÓW
✅ WSPARCIE W DIETACH WYSOKOBIAŁKOWYCH
Jabłczan cytruliny to połączenie aminokwasu L-cytruliny i Jabłczanu (kwas jabłkowy). Produkt zwiększa wydolność organizmu, opóźnia poczucie zmęczenia oraz przyspiesza czas regeneracji. Cytrulina wspomaga dopływ krwi do mięśni, dodaje siły oraz usuwa toksyny z organizmu, między innymi kwas mlekowy i amoniak.
Cytrulina nadaje się jako wsparcie treningu o dużej intensywności, jak trening siłowy, podnoszenie ciężarów i biegi sprinterskie. Jabłczan cytruliny można stosować razem z tauryną, by uzyskać znakomity efekt pompy i poprawić muskularny wygląd ciała.
Składniki: jabłczan cytruliny, aromaty, substancje słodzące: sukraloza acesulfam potasu, substancje przeciwzbylające: dwutlenek krzemu, fosforan wapnia; barwnik: beta karoten.
Składniki aktywne:
Porcja | 6g | |
Ilość porcji w opakowaniu | 33 | |
Opakowanie | 200g | |
SKŁADNIKI | Citrulline | |
Zawartość jednej porcji | zaw: | |
Jabłczan cytruliny | 5 g | |
– w tym cytrulina | 2,8 g |
Informacje o produkcie
Forma produktu | proszek |
Rodzaj opakowania | puszka |
Opakowanie | 200g |
Ilość porcji | 33 |

Suplementy diety NIE mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie powinno się przekraczać zalecanej dziennej porcji podanej na opakowaniu. Produkty zawierające kofeinę mogą być niebezpieczne dla osób chorujących na nadciśnienie, biorących niektóre leki - należy skonsultować się w tym przypadku z lekarzem.Suplementy diety należy przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. W przypadku uczulenia na jakikolwiek składnik należy zrezygnować ze stosowania. Suplementy mogą być nieodpowiednie dla kobiet w ciąży i matek karmiących.

Kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)